Over ons

Wie zijn we

Van kans op nieuwe corona besmettingen zijn we voorlopig nog niet af. De overheid vraagt ons om op de werkvloer aan allerlei nieuwe veiligheidsmaatregelen te voldoen. Kortom, die anderhalve meter-samenleving blijft dus voorlopig nog wel even.

Keep Your Business Going is een initiatief dat is ontstaan vanuit de gedachte dat voorlopig rekening moeten houden met een anderhalve meter samenleving vele bedrijven in problemen brengt, omdat onze maatschappij daar nou eenmaal niet op ingericht is. Met onze producten hopen we de economie weer op gang te krijgen en ons steentje bij te dragen aan een economisch gezonde toekomst. Keep Your Business Going is een one-stop-shop voor alle producten die helpen om aan de 1,5 meter samenleving te voldoen en onze business weer op gang te krijgen. Dit is een initiatief voor ondernemers, door ondernemers.

Onze missie

Onze missie is om de economie met inachtneming van veiligheid zo snel mogelijk weer op gang te krijgen. Door bedrijven te ondersteunen bij het voldoen aan preventiemaatregelen, hopen we dat bedrijven snel de deuren kunnen openen. Dit betekent dat werknemers weer naar hun werk kunnen, klanten weer worden ontvangen en leveranciers en pakketbezorgers weer zonder angst hun werkzaamheden kunnen hervatten. De wereld lijkt voorlopig helaas nog niet terug te gaan naar ‘normaal’, maar laten we dat wel doen waar het ook maar een beetje kan. Ongekende tijden vragen om ongekende oplossingen. Wij zijn er om je hierbij te helpen.

Producten

Al onze producten zijn erop gericht de veiligheid van een bedrijf en haar klanten te vergroten. De FeverVision koortscamera zorgt voor een screening van de bezoeker, detecteert tot 0,2 Cº nauwkeurig de temperatuur en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid en instructie om de handen te wassen. Zo is de hygiëne bij binnenkomst gewaarborgd en kunnen mensen met verhoging of koorts zelfstandig het besluit nemen om risico’s te vermijden. Onze overige producten zijn er allen op gericht de hygiëne te vergroten en daarmee de kans op besmettingen te verkleinen. Denk daarbij aan handgels, afscheidingswanden en bewegwijzering.